Narnijská univerzita v školskom roku 2015/16

Narnijská univerzita je séria seminárov a workshopov, ktorou sa snažíme napĺňať našu víziu – rozvoj a rast každého člena našej komunity okolo školy. Táto komunita v našom ponímaní zahŕňa aj rodičov. Praktickou podobou sú sobotňajšie stretnutia na tému, ktorá súvisí so vzdelávaním, alebo budovaním rodiny a pomocou rodičom byť lepšími rodičmi. V školskom roku 2015/16 vyzerá harmonogram Narnijskej univerzity nasledovne:

  • 10. október 2015: Poďme sa pohrať s matematikou – Majka Boledovičová (Súkromná škola FELIX)
  • 21. november 2015: Súrodenecké vzťahy – Martina Vagačová (Lektorka efektívneho rodičovstva http://www.efektivne-rodicovstvo.sk/ )
  • 5. december 2015: Veľká narnijská rodičovská konferencia (celý deň v Narnii BA)
  • 6.február 2016: Prečo je dôležité vedieť (ako) diskutovať – Hana Skljarszka (SDA, LEAF, Mládežnícka delegátka OSN 2014)
  • 12.marec 2016: Zuzana Tatárová – Ako rozumieť detskej hre (rodič Narnie PK)
  • 16.apríl: O detských videohrách – Ľubica Drangová (Projekt Vĺčatá, http://vlcata.dennikn.sk/)

Na uskutočnenie prednášky je potrebné, aby boli zaregistrovaní aspoň 10 rodičia. Na prednášky sa prosím registrujte tu: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1tPlmGTWIUdcfignotqyjGhIH8hklxGuLKw4c8GXH5T0/edit#gid=2100452005

Pripravujeme:
Zima/ Jar 2016 – Kurz prvej pomoci rodičov
Jar 2016 – Veľkonočný kreatívny workshop rodičov aj deti – Zdobenie veľkonočných vajíčok

Narnijskú univerzitu organizačne zabezpečujú rodičia – Jana Hönschová, Marta Jendeková, Jana Rybáková.

Narnijská univerzita je určená primárne rodičom našej školy, ktorí majú vstupné dobrovoľné. Sme otvorení aj návšteve záujemcov mimo okruh rodičov, pričom podľa nákladov určujeme vstupné. Ak sa chcete dozvedieť viac o plánovaných aktivitách, sledujte našu Facebook stránku www.facebook.com/czsnarniapk alebo našu webstránku, kde o nich informujeme

Archív

(c) 2017 Cirkevná základná škola Narnia