Narnijská univerzita 15.11.2013 – Pavel Raus: Stavitelia domova

staviteliadomovaPozývame vás na seminár Stavitelia domova, ktorý sa bude konať 15.11.2013 (v piatok) o 18:00 v priestoroch CZŠ Narnia Pezinok v rámci série seminárov Narnijská univerzita.

Seminár je určený dospelým a počas seminára nebude zabezpečená starostlivosť o deti. Chceme vás preto poprosiť o pochopenie a účasť na seminári bez detí. Aby sme vedeli pripraviť správnu miestnosť, prosíme vás o registráciu cez stručný formulár.

O seminári:

Domov môže byť zázemím, oporou a miestom, kde pomáhame jeden druhému a zažívame harmóniu. Domov môže byť tiež miestom chaosu, konfliktov a vzájomného zraňovania. Mať taký domov je vyčerpávajúce. Je to potom skôr útek z domova, čo vyhľadávame. Aký by mal byť domov, ktorý poskytuje bezpečie, kde je láska a ktorý je prístavom v dnešnom neistom svete? Na ilustrácii stavby domu sa pokúsime popísať, na čo sa potrebujú sústrediť rodičia, ktorí chcú vytvoriť láskyplný domov.

O prednášajúcom:

Ing. Pavel Raus, M. A. Clin. Psy., M. A. Theol. vyštudoval ČVUT a neskôr klinickú psychológiu a teológiu na Wheaton College v USA. Vedie katedru pastorácie na pražskom Evangelikálním teologickém semináři a pracuje v organizácii Parakletos, ktorá pomáha ľudom v manželských a životných zápasoch. Organizujú semináre a konferencie k rôznym témam a otázkam, s ktorými sa stretávajú dnešné manželstvá a rodiny. S manželkou Júliou majú dve dospelé dcéry a sú členmi Cirkvi bratskej.

 

Archív

(c) 2017 Cirkevná základná škola Narnia