Informácie k otvoreniu školského roku 2015/16

Vážení rodičia žiakov Narnie,

chceli by sme Vás informovať, že školský rok sa začína v stredu 2. septembra 2015.

Naši nováčikovia – prváci sa stretávajú o 8.15 vo vestibule školy.
Ostatní žiaci s rodičmi sa stretávajú o 8.30 v priestoroch Športovej Haly.

O 8.30 bude v športovej hale slávnostné otvorenie, na ktoré Vás srdečne pozývame. Predpokladaná dĺžka trvania programu je 30 minút. Po skončení úvodného otvorenia, sa žiaci rozídu do tried. Rodičia žiakov prvákov a tretiakov môžu ísť do triedy spolu so svojimi deťmi a zostať tam s nimi. Vo všetkých triedach sa program skončí najneskôr o 10.30. Pripomíname Vám, že po ukončení programu v triedach je potrebné si od pani triednej učiteľky prebrať obal s dokumentami na podpis na nadchádzajúci školský rok (prihláška na RestTime, stravu, školský poriadok, darovaciu zmluvu atď,) tieto potom treba naspäť doručiť triednym učiteľom.

Rest Time a Školská jedáleň v prvý deň nie je otvorená. Vo štvrtok 3. septembra školská jedáleň funguje a všetky deti majú automaticky objednané jedlo, pokiaľ dieťa neodhlásite. Rest Time tiež funguje v riadnom čase do 17:00.

Slávnostné bohoslužby
Srdečne Vás pozývame na slávnostné bohoslužby pri príležitosti zahájenia školského roka, ktoré sa budú konať v nedeľu 6. septembra 2015 o 10:00 v priestoroch Cirkvi bratskej na Prostrednej ulici vo Svätom Jure (budova AINova)

Plenárne stretnutie rodičov
Tiež Vás pozývame na prvé spoločné plenárne stretnutie rodičov.
Vo štvrtok 10.9.2015 o 17:00 plenárne rodičovské stretnutie I.stupeň
A vo štvrtok 17.9.2015 o 17:00 plenárne rodičovské stretnutie II.stupeň

Tešíme sa na spoluprácu s Vami aj v nasledujúcom školskom roku.

Archív

(c) 2017 Cirkevná základná škola Narnia