Narnijská univerzita – Ako si udržať rovnováhu medzi pracovným a rodinným životom – 1.5.2014

Na Sviatok práce sa bude konať posledné stretnutie Narnijskej univerzity v tomto školskom roku. Jej témou bude problematika veľmi aktuálna v životoch mnohých z nás – Ako si udržať rovnováhu medzi pracovným a rodinným životom – work/life balance.

V prednáške a diskusii sa pozrieme, ako sa ľudia pokúšajú usporiadať svoj pracovný a osobný život, čo sa deje, keď to nerobia, a čo si môžeme k tejto téme zobrať z aktuálnych výskumov. Budeme diskutovať o tom, čo je „flow“, ako nás motivuje pocit zmysluplnosti, kedy nemať obavy zo stresu, aj aké sú overené spôsoby relaxovania.

worklive

Seminárom nás povedie Peter Guštafík, ktorý pôsobí ako školiteľ vo vzdelávacej organizácii PDCS (www.pdcs.sk), kde sa venuje témam organizačného rozvoja a financovania neziskových organizácií, ale aj témam vedenia ľudí, či občianskej participácie.

Vo svojom živote kombinuje vzdelávanie, prekladateľstvo, dobrovoľníctvo, výchovu dvoch dcér a permakultúrne zahradníčenie. Pre vyváženosť pracovného a osobného života hľadá inšpiráciu v tradíciách overených časom.

Stretneme sa klasicky v priestoroch pezinskej pobočky CZŠ Narnia o 10:00 a predpokladáme trvanie v dĺžke 2 hodiny. Vstupné je dobrovoľné, stretnutie je otvorené pre rodičov ale aj priaznivcov a priateľov školy. Pre lepšiu prípravu priestorov vás prosíme zaregistrovať sa cez jednoduchý formulár.

Tešíme sa na stretnutie.

Archív

(c) 2017 Cirkevná základná škola Narnia