Narnijská univerzita – seminár Tibora Hujdiča: Ako čítať knihy s deťmi

Pozývame vás na prvý seminár zo série Narnijská univerzita, ktorý sa bude konať v sobotu 19.10.2013 o 10:00. Seminár vedie Tibor Hujdič a rozprávať bude na tému: Ako čítať knihy s deťmi a teda o tom, ako viesť deti k čítaniu a čo ako rodič môžete pre to urobiť. Tešiť sa môžete na zaujímavé knihy, ktoré pán Hujdič predstaví a na tipy a námety na spoločné aktivity.

Podľa počtu účastníkov sa seminár bude konať alebo v niektorej triede v škole alebo v jedálni. Preto by sme vás chceli poprosiť o zaregistrovanie sa cez jednoduchý formulár.

Seminára sa môžu zúčastniť aj dospelí mimo okruhu rodičov našej školy, môžete naň teda pozvať svojich známych. Rozhodli sme sa urobiť to tak, že naši rodičia platia dobrovoľné vstupné podľa uváženia (a prínosu celej akcie pre nich), účastníci mimo okruhu rodičov platia vstupné 2 eurá. Pre potvrdenie vášho statusu rodiča si so sebou prineste na seminár našu „Narnijskú“ kartičku pre vstup do priestorov školy.

Ďakujeme za vašu spätnú väzbu, ktorá nám pomohla nastaviť formát aj čas konania seminára. Najviac hlasov jednoznačne získal termín o 10:00 s trvaním dve hodiny, čo sa budeme snažiť dodržať. Nakoľko nebol významný záujem ani o obed, ani o babysiting, tieto služby nebudeme poskytovať. Pripravíme pre vás ale malé občerstvenie (kávu, minerálky, čaj).

Tešíme sa na stretnutie v sobotu.

Obrázok zdroj http://kosice.korzar.sme.sk/c/6396373/namiesto-televizneho-vecernicka-privedte-deti-do-kniznice.html

Archív

(c) 2017 Cirkevná základná škola Narnia